Гергана Грънчарова

Гергана ГрънчароваГергана Грънчарова е собственик и изпълнителен директор на LeadersPlay – компания, която предлага дигитални продукти и офлайн обучения за деца и младежи в сферата на предприемачеството и финансовата грамотност, базирани на различни игрови елементи и методики. От седми клас знае точно с какво иска да се занимава, а именно – да управлява свой собствен бизнес, да бъде независима и да променя живота на хората към по-добро.

През 2016 годинa Гергана е номинирана за най-влиятелна жена в предприемаческата екосистема на България и отличена като един от успелите млади българи в класацията “30 под 30” на Forbes Bulgaria. Носител е и на “40 до 40” на Дарик Радио. Бакалавър по “Бизнес администрация” и по “Финансов мениджмънт”. Магистър по “Финансов мениджмънт и маркетинг”. В свободното си време Гергана е ментор на различни стартиращи компании, които имат нужда от помощ, за да развият потенциала си.

Нейният проект LeadersPlay бе и сред номинираните за Наградите на БАИТ за 2016 г. в категориите: „StartUp компания на годината“ и „Развлекателен софтуер“.