Гери Турийска

Гери Турийска

 

Гери ТурийскаГери Турийска е създател на „Пощенска кутия за приказки“ – форматът, който обърна вниманието на младите хора към модерната българска литература. Истинско вдъхновение в разказна форма!

Гери не обича да се занимава само с едно нещо, а работи едновременно върху няколко проекта. Освен с проекта „Пощенска кутия за приказки“ е радиводеща, писателка и любяща майка. Музиката, литературата и като цяло изкуствата са сферите, в които се чувства в свои води.

Стартира Пощенска кутия за приказки почти на шега, но в един момент, страстта и към Кутията надделява и Гери започва да се занимава само с нея. Поетият риск се отплаща, защото интересът на хората в цяла България към формата е огромен и това личи при всяко едно тематично четене. Младите автори и големите корпорации се доверяват все повече на Кутията и резултатите са видими – няколко реализирани турнета с четения от популярни лица от българската действителност.

На сцената на Dolls Talks – Успелите дами споделят, Гери ще представи темата: „Имаш всичко нужно за успеха си, точно на една ръка разстояние“

 

Остави коментар

Required fields are marked*