Мадлен Ненкова

Мадлен Ненкова

Мадлен НенковаМадлен Ненкова е съосновател и президент на YOUTHub – платформа с ценна информация за обучения, стипендии, обменни програми, лагери и конкурси, както у нас, така и в чужбина.

Мадлен е завършила бакалавърската си степен по „Неформално образование“ с профил „Посредничество и консултация в сферата на неформалното образование“ от СУ „Св. Климент Охридски“. През последните няколко години участва в над 15 международни проекта в девет държави и още пет проекта на родна земя, както и в програмата „Work and Travel“ в САЩ и Академия „Ключ“.

Мадлен се включва и в проекта „ABLE Mentor“ на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE). Тя е активен доброволец и е отделяла от времето си за събития като „Spirit of Burgas“, „Sofia Film Fest“ – три издания, „SoIndependent Film Festival“, „Sofia Film Fest за учащи“, „Empathest“, Българска хранителна банка и Форум „Ключ“ цели два пъти. През януари 2016 г. става част от екипа на агенция „Orange“. / Източник: TrueStory.bg

На Dolls Talks – Успелите дами споделят Мадлен ще представи темата: „Как да гледаме на себе си като на възможност?“ / How to see yourself as an opportunity?

Остави коментар

Required fields are marked*