Ралица Христова

Ралица Христова

 

Ралица ХристоваРалица Христова е изпълнителен директор на Коучинг Асоциация България (КАБ), както и Старши акредитиран корпоративен и екипен коуч IIC&M. Ръководител е на първата по рода си коучинг съпорт група на Ноубъл Манхатан Коучинг във Варна, а отскоро и ментор коуч към същата компания. Ръководител на коучинг клуб „Мисли и променяй“ (Think & Change Coaching) във Варна. Съучредител на инициативата „Люто кафе“ и Управител на издателска къща Азура.

Завършила е Международни икономически отношения в Икономически Университет – Варна и Корпоративен мениджмънт към Open University London. Повече от 10 години, Ралица успешно управлява семейният бизнес, който е в сферата на корабоплаването.

Ралица осъществява съвместно с Гергана Капио, обучение на учители от ОДЗ 1 Маргаритка Варна в „Коучинг умения“ по Общински проект „Калейдоскоп на общуването“ и продължава да работи в градината, водейки родителски клуб „Азбука на ценностите“.

Взема участие в международни проекти за въвеждане на коучинга в образователната сфера. Подобен проект, в който взема участие като коуч и треньор, е Coach4U към Педагогическия факултет на Шуменския университет. Също така, Ралица Христова води рубрика за справяне със стреса към телевизията на МУ-Варна и пише статии за различни издания. Споделя, че писането е нейната страст и това е била една от причините да се присъедини към международния проект „Dial A Guru“ като съавтор на книги за професионално и личностно развитие.

„Моята голяма мечта е да дам своя принос за изграждане на общество от осъзнати лидери и силни личности, които създават хармония и красота.“

Ралица Христова ще представи темата „Общество на призваните“!

Остави коментар

Required fields are marked*