Стояна Кирова

Стояна Кирова“Най-доброто нещо, което може да направи човек за себе си, е да открие и да прави нещата, които му вдъхват смисъл. Вярвам, че това ще направи и света по-добро място, в което ще сме щастливи да бъдем. Повече осмислени хора – по-добър свят”

След като завършва Маркетинг във Великотърновския университет, Стояна се насочва към работа в сферата на медиите. Няколко години работи като репортер и водещ в радио и телевизия във Велико Търново. Малко по-късно животът я отвежда във Варна, където учи Реклама и ПР и работи като рекламен консултант в най-голямата радиогрупа в България.

Идва моментът, в който се появява идеята да създаде уеб пространство за всички хора, които искат да правят живота си по-добър и да осмислят дните си. Така на 25 декември 2015г. поставя началото на холистичната платформа iamhouse.bg, където споделя своя опит и вдъхновение в статии, видеа, е-книги и много други материали.

През 2016г. сбъдва още една мечта със стартирането на друг уникален проект – The Catering Company, в който участва като създател и Project Manager.

Към момента е и Marketing Manager на още една иновативна компания, която има за цел да прави света по-добро място за живеене, това е Детска кухня ВИП Бебе – най-добрата детска кухня в България.

В бизнеса следва философията на Ричард Брансън и е убедена, че предназначението на всяка компания, независимо от нейната дейност, е да променя света и да го прави по-добър. Това е една от най-големите и важни гаранции за нейния успех.

“Предприемчивите хора са големи мечтатели, които карат света да се движи. Онези, които го карат да се движи напред, обличат мечтите си в действия, а действията в любов. Бизнесът на бъдещето е бизнесът, който използва активно тази сила и я насочва към постигането на всички свои цели”