Теодора Димитрова

Теодора Димитрова

Теодора Димитрова

Теодора Димитрова е Основател на „ЕРА България“ и Председател на Съвета на Директорите на Акционерното Дружество „ЕРА България”. Към днешната дата, тя заема поста Изпълнителен Директор.

Магистър по Индустриален Мениджмънт, Теодора има специализации по Международни икономически отношения и Управление на проекти. Сертифициран коуч на „Infora – Коучинг Академия“ България – първото системно и дългосрочно обучение по коучинг в България.

С 20 години опит в услугите за недвижими имоти, Теодора е експерт в създаването и развитието на компании в тази област. Като Основател на „ЕРА Недвижими имоти“ за България вече десет години развива мрежата на водещата световна верига от независими брокери, доказвайки, че жените са не само добри мениджъри, но и визионери с голям набор умения. Теодора отдавна е разбрала, че търпението и далновидността са ключови умения за успех, а чисто по женски никога не забравя, че една усмивка повече променя ситуацията в положителна насока. От години, тя доказва, че няма „мъжки“ и „женски“ свят, а напротив – когато става дума за бизнес, на преден план се открояват знанията и уменията!

Темата, която Теодора ще представи на #DollsTalks е: „От големите мечти до малките стъпки”

Остави коментар

Required fields are marked*