Юми Реджеб

Юми РеджебЮми Реджеб е най-младата главна редакторка и собственичка на списанието за бременни жени и майки – Pregnancy Diary.

Нейната професионална кариера започва когато е на 19 годишна възраст. Благодарение на нейната мотивация и силното й желание за успех, Юми стартира като стажант в един от най-големите всекидневници в България, а именно вестник „24 часа“. Тази година й предстои да се дипломира от Журналистическия факултет на Софийския университет, специалност „Книгоиздаване“.

Преди две години, когато е едва на 21 години, Юми успява да реализира и осъществи една от големите си мечти, а именно собствено списание.

От началото на 2017 година е главен редактор на най-новия сайт за родители на Медийна Група България и в. „24 часа“ – www.mama24.bg

„Всички ние имаме мечти. Едно е обаче да възнамеряваш да осъществиш своята бизнес мечта, а съвсем друго наистина да я осъществиш. Замислете се колко много хора по света имат идеи. И колко малко от тях всъщност имат смелостта да ги реализират. Това е нещото, което отличава предприемача – той не губи твърде много време в намерения, а действа сега, в този момент. Не другата седмица, не след месец. За него няма понятие като „твърде рано“ или „твърде съм млад“. Това не значи, че предприемчивите хора не се плашат от провал, разполагат с финансов капитал, нямат затруднения или пък са прекалено самоуверени. Те просто много добре осъзнават, че един ден ще съжаляват много повече за нещата, които не са направили, отколкото за тези, които са.”